Slide background

Accept

Modern utbildning

Ökad inlärning

Slide background

Effektivare träning

Bättre resultat

Slide background

Vår vision

Från utbildning till utförande

Slide background

Professionella Säljedare

Professionella Säljare

Slide background

Metodisk Säljstyrning

Säkrade Säljresultat

Slide background

Vårt uppdrag

Högpreseterande
Säljorganisationer

Vårt mål är att effektivisera ditt företags säljutbildning och säljträning. Läs mer om hur vi skräddarsyr säljutbildningar efter ditt företags behov.

Vårt koncept ”Aktiv säljledning” ger dig en arbetsmetod där du får full kontroll över dina säljresultat och hur du kan förbättra dem.

Accept hjälper dig att öka inlärningen och sänka utbildningskostnaderna. Vi kombinerar traditionell lärarledd undervisning med utbildning via webben.

Ett urval av våra kundcase

TV4

TV4 har sedan 2002 anlitat Accept som sin partner för kompetensutveckling i säljorganisationen. Accept har bland annat har designat TV4:s säljskola – 4Sale Academy – för TV4:s samtliga säljare och säljchefer. Läs mer »

KIA Motors

När Kia bestämde sig för att satsa i Sverige stod det snabbt klart att de behövde lansera något helt nytt i bilbranschen för att attrahera och utveckla de absolut bästa säljarna. Kia tog hjälp av Accept och lanserade Kia Sales Academy.  Läs mer »

KIA MotorsBesök KIAs hemsida
Janssen-Cilag

När Janssen blev en nordisk organisation valde de Accept som partner för att leverera effektiv utbildning i fyra länder. Accept designade Nordic Academy som har varit en viktig del i Janssens framgångar och bidragit till att attrahera, utveckla och behålla skickliga säljare.  Läs mer »

Janssen-CilagBesök Janssens hemsida
KGK

KG Knutsson har haft Accept som sin utbildningspartner sedan 2002. Accept har tillsammans med KGK utformat KGK Academy där vi genomför säljträning för såväl KGK:s egen personal som deras kunder.  Läs mer »

HEM OM ACCEPT HUR GÖR VI KUNDER KONTAKT