Slide background

Vi utbildar inte säljare

– vi skapar utmanare

Slide background

Vi litar inte på teorier

– vi lär oss branschen på djupet

Slide background

Vi lär inte ut teorier

– vi skapar resultat

Uppnå er fulla potential med resultatinriktade säljutbildningar som skapar förändring. Läs mer om hur vi skräddarsyr säljutbildningar efter ditt företags behov

Med vår tjänst ”Aktiv säljledning” får du full koll på dina säljresultat. Ett effektivt sätt att optimera dina säljprocesser och nå ökad framgång.

Moderna utbildningsmetoder ger dig en snabb och kostnadseffektiv inlärning med bestående resultat. Vi kombinerar lärarledd undervisning med utbildning via webben.

Ett urval av våra kundcase

TV4

TV4 har sedan 2002 anlitat Accept som sin partner för kompetensutveckling i säljorganisationen. Accept har bland annat har designat TV4:s säljskola – 4Sale Academy – för TV4:s samtliga säljare och säljchefer. Läs mer »

KIA Motors

När Kia bestämde sig för att satsa i Sverige stod det snabbt klart att de behövde lansera något helt nytt i bilbranschen för att attrahera och utveckla de absolut bästa säljarna. Kia tog hjälp av Accept och lanserade Kia Sales Academy.  Läs mer »

KIA MotorsBesök KIAs hemsida
Janssen-Cilag

När Janssen blev en nordisk organisation valde de Accept som partner för att leverera effektiv utbildning i fyra länder. Accept designade Nordic Academy som har varit en viktig del i Janssens framgångar och bidragit till att attrahera, utveckla och behålla skickliga säljare.  Läs mer »

Janssen-CilagBesök Janssens hemsida
KGK

KG Knutsson har haft Accept som sin utbildningspartner sedan 2002. Accept har tillsammans med KGK utformat KGK Academy där vi genomför säljträning för såväl KGK:s egen personal som deras kunder.  Läs mer »

HEM OM ACCEPT HUR GÖR VI KUNDER KONTAKT