Slide background

Offertförfrågan

Skicka en offertförfrågan

Om Accept

Accept grundades 1994 och har genomfört över 2000 utbildningar med över 10 000 deltagare i hela Europa. Accept har byggt upp en oöverträffad expertis vad gäller design och implementering av Blended Learning utbildningsprogram.

Våra nöjda kunder

TV4 har sedan 2002 anlitat Accept som sin partner för kompetensutveckling inom sälj-organisationen. Accept har bland annat designat TV4:s säljskola – 4Sale Academy – för TV4:s samtliga säljare och säljchefer. Läs mer »
När Kia bestämde sig för att satsa i Sverige stod det snabbt klart att de behövde lansera något helt nytt i bilbranschen för att attrahera och utveckla de absolut bästa säljarna. Kia tog hjälp av Accept och lanserade Kia Sales Academy.  Läs mer »
KIA Motors
KIA Motorshttp://kia.se

Vårt erbjudande

 • 🎓

  E-Learning

  En e-learning är en kort interaktiv webbaserad utbildningsmodul som deltagaren kan ta del av på den tid som bäst passar den egna planeringen.

 • 🎬

  Webcast

  En webcast är en kort webbaserad video. Accept hjälper dig designa och producera webcasts för såväl introduktion som instruktion.

 • 💻

  Virtuella klassrum

  Ett virtuellt klassrum är en lärarledd föreläsning som deltagarna följer på webben, där de kan chatta med föreläsaren och andra deltagare.

HEM OM ACCEPT HUR GÖR VI KUNDER KONTAKT