Slide background

Vi utbildar inte säljare

– vi skapar utmanare

Slide background

Vi litar inte på teorier

– vi lär oss branschen på djupet

Slide background

Vi lär inte ut teorier

– vi skapar resultat

Våra nöjda kunder

Accept har sedan 1994 genomfört utbildningar med över 20 000 deltagare i hela Europa.

Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker.

TV4-Gruppen

TV4 har sedan 2002 anlitat Accept som sin partner för kompetensutveckling i säljorganisationen. Accept har bland annat designat TV4:s säljskola – 4Sale Academy – för TV4:s samtliga säljare och säljchefer.

TV4-GruppenLäs mer »
KIA Motors

När Kia bestämde sig för att satsa i Sverige stod det snabbt klart att de behövde lansera något helt nytt i bilbranschen för att attrahera och utveckla de absolut bästa säljarna. Kia tog hjälp av Accept och lanserade Kia Sales Academy.

KIA MotorsLäs mer »
Janssen-Cilag

När Janssen blev en nordisk organisation valde de Accept som partner för att leverera effektiv utbildning i fyra länder. Accept designade Nordic Academy som har varit en viktig del i Janssens framgångar och bidragit till att attrahera, utveckla och behålla skickliga säljare.

Janssen-CilagLäs mer »
KG Knutsson

KG Knutsson har haft Accept som sin utbildningspartner sedan 2002. Accept har tillsammans med KGK utformat KGK Academy där vi genomför säljträning för såväl KGK:s egen personal som deras kunder.

KG KnutssonLäs mer »
Tieto

Tieto skulle gå från en lokal linjeorganisation till en global matrisbaserad koncern och det skulle gå fort. En RFP (Request for proposal) på en stor utbildningsinsats för säljorganisationen gick ut till de största utbildningsföretagen i Norra Europa. Accept var det enda företaget som offererade Blended Learning.

TietoLäs mer »
Lambertsson

Lambertsson önskade gå från ett traditionellt arbetssätt där varje ”depot” fokuserade på sin leverans, till en modern säljkultur med fokus på kundernas upplevelse. Accept designade och ansvarade för genomförandet av projektet ”Cell-2-Sell”.

LambertssonLäs mer »
HEM OM ACCEPT HUR GÖR VI KUNDER KONTAKT